Valgkampåpning 13.08.2011

Det var felles valgkampåpning for alle partier på Melhustorget kl. 12.00 lørdag 13.08. Alle listetoppene holdt en kort appell. Under kan du lese appellen fra Venstres toppkandidat i Melhus, Lillian Thomassen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


I lys av hendelsene den siste tiden føles det vanskelig å starte valgkamp og dermed flytte fokus tilbake de mer dagligdagse og jordnære ting i livet. Samtidig så viser den måten katastrofen 22/7 ble møtt på i hele Norges land at vårt demokrati og vår politikk er viktigere enn noensinne, og dette skapes gjennom engasjerte innbyggere og lokalpolitikere i vårt ganske land.

Uansett hvor vanskelig det kan virke må vi fortsette arbeidet for det vi tror på og ikke la oss knekke.

Appell Melhustorget 13.08.2011

Foto: Melhus Venstre

Frem mot valget håper jeg vi får gode og konstruktive debatter om saker som er viktige for den enkelte av dere og for Melhus kommune. Et valg har konsekvenser for de neste 4 årene, og vi må synliggjøre alternativene.

Politikk handler veldig ofte om prioriteringer og vi som politikere må være tydelige på de prioriteringer vi tar. Vi kan ikke få til alt alltid, men må tørre å si nei til noe for å kunne få til noe annet. Her vil de ulike partienes verdigrunnlag være med på å avgjøre hva slags prioriteringer som gjøres.

Venstre er et sosialliberalt parti som tror på individets frihet og individets ansvar. Gjennom disse grunnpilarene mener vi å få frem det beste i enkeltmennesket og det beste for samfunnet og fellesskapet. Alle gjør sine egne valg, men alle har samtidig et ansvar for å bidra til fellesskapets beste.

Vi har et lokalt program som sier mye om hva Venstre i Melhus står for og hva vi vil jobbe for i neste periode. Venstre er opptatt av vilkårene for det lokale næringsliv— vi må ta vare på det næringslivet som er i kommunen og stimulere til nyetableringer. Arbeidet med å klargjøre næringsareal på Hofstad leir er et godt skritt i riktig retning. Vi vil arbeide for en god skole med tilpasset opplæring — her ønsker vi å stimulere skapertrang, kreativitet og selvstendig tenkning og vil ha tilpassede læringsarenaer. Vi vil ta vare på miljøet rundt oss gjennom å gi folk en mulighet til å velge en miljøvennlig hverdag gjennom bruk av kollektivtilbud og å ta vare på rekreasjonsområder. Vi vil ha en god velferd med fokus på forebyggende tiltak og gode arbeidsplasser. Vi vil at Melhus kommune skal være et godt sted å vokse opp i, bo i, jobbe i og bli gammel i.

Til slutt blir min oppfordring til alle: Bruk stemmeretten, selv om du ikke har tenkt å stemme Venstre. Det viktigste vi kan gjøre er å engasjere oss og vise alle hvilke verdier vi står for.

Da vil jeg ønske alle innbyggere i Melhus, inkludert mine medpolitikere, en riktig god valgkamp.

Stand Melhustorget 13.08.11

Foto: Melhus Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**