Kåre Pettersen

Kåre Pettersen er Vestfold Venstres toppkandidat ved fylkestingsvalget i 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Kåre Pettersen

Bakgrunn
Født og oppvokst på Vallø i Tønsberg kommune. Har også bodd i Horten og Andebu kommuner før jeg i 1988 flyttet til Stokke, hvor jeg bor på Vear med samboer.
Er utdannet som diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI. Har arbeidet med regnskap og økonomi, og var regnskapssjef og økonomisjef i Kaldneskonsernet. Fra 1992 har jeg arbeidet med IT og programvare, og arbeidet som daglig leder samt salgs- og markedsansvarlig.
I 2010 var jeg med på starte opp IT-virksomhet (adEgo) med programavre og tjenester basert på åpen kildekode. Arbeider i dag med salg og administrasjon i dette firmaet.

Politikk

Har vært med i kommunepolitikken i Stokke i tre perioder fra 1999 og i inneværende periode som leder av det faste utvalg for plansaker. I fylkespolitikken har jeg vært med i fire år som gruppeleder i fylkestinget, og medlem av fylkesutvalget samt hovedutvalg for samferdsel og næring.

Venstres sosialliberale grunntanke sammen med at partiet er uavhengig av ulike interesseorganisasjoner var noen av hovedgrunnene til at det nettopp ble Venstre for meg.

For meg er utformingen av framtidas arealdisponering i Vestfold svært viktig. En god planlegging i bruken av våre svært verdifulle arealer vil også bety mye for hvordan vi kan få til en optimal vei— og kollektivsatsing.

Tilrettelegging og støtte til de som tør å satse på nye ideer og skape sin egen arbeidsplass er også en sak som opptar meg. Det å skape gründere henger ofte sammen med det å kunne tilby barn og ungdom en god skole som pirrer nysgjerrigheten. For å få dette til må skolen ha trygge og gode lærere. Å satse på læreren er å satse på eleven!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**