Valgkampåpning. Venstres appell

Lørdag var det felles valgkampåpning på Minsaas plass for alle partiene i Verdal. Alle partiene fikk 2 min. til å holde appell. Brita Kleven Thorsvik, 1. plass på Venstrelista, holdt appell for Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Vi har alle vært preget av det som hendte 22. juli. Det er nå tid for å vise at vi slår ring om demokratiet og at vi vil verne om vårt folkestyre. Det er positivt at mange har meldt seg inn i politiske partier og ønsker å gjøre noe aktivt. Ved å bruke stemmeretten viser du at du bryr deg.

For 4 år siden sto det i Verdalingen etter valget: Venstre fram 100 % — dvs. fra en til to representanter i kommunestyret.

Målet ved dette valget: Samme overskrift: Venstre fram 100 %, dvs. fra 2 til 4 representanter.

Med minst 4 representanter er Venstre sikret en representant i alle store utvalg. Det har vi ikke i dag.

Skal Venstre få gehør for sine forslag til løsninger er det ofte avgjørende å kunne bidra med synspunkter i starten av en sak – og da må vi være representert i alle store utvalg.

Valgkampen starter ikke nå — den har egentlig vart i snart 4 år. Venstre har i hele denne perioden vært aktive i kommunestyret – og også jobbet for løsninger i strid med det flertallet vedtok. Det gjelder i flere store saker som, utslipp av miljøgifter på Ørin, skoleutbygging og Vuku legesenter.

Det er viktig hva et parti gjør i den politiske hverdagen. Derfor har vi laget et Politisk regnskap fra 2007 fram til nå, som gir deg mulighet til å se noe av hva vi har stått for, samtidig som vi selvfølgelig også har et fyldig program for neste periode.

Vi ønsker å ha innflytelse på utviklinga i kommunen.
Vi ønsker å ta ansvar.
Vi ønsker å samarbeide med andre partier for å få gjennomført mest mulig av Venstres politikk.

Venstre er et parti for folk som bryr seg om andre mennesker – og om det som skjer i samfunnet.

Bruk stemmeretten din. Bidra til et levende lokaldemokrati.

Vurder Venstre ved dette valget!

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**