Vil ha bedre grunderordninger

Nord-Trøndelag ligger nederst på lista i utvikling av næringslivet. Venstre vil at fylket skal få en ny giv. -Vi skal være en pådrivere over for Innovasjon Norge, men vi må også utøve trykk overfor fylkeskommunen, sier Venstres førstekandidat ved fylkestingsvalget Andre N. Skjelstad. Han presenterte mandag Nord-Trøndelag Venstres grunderpakke.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

Presentasjonen foregikk hos videobedriften Romle Produksjoner i Verdal. I første punkt utfordrer Nord-Trøndelag Venstre fylkeskommunen til å øke sin satsning på næringshager, med blant annet økning av etablererstipend til 18 måneder.

Les Nord-Trøndelag Venstres grunderpakke her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**