Venstre med på NHO sine bedriftsbesøk i Kristiansund

Pål Farstad og Ragnhild Helseth deltok da NHO i Møre og Romsdal arrangerte bedriftsbesøk i Kristiansund onsdag 17.august. Anledningen var det kommende fylkesting- og kommunevalget. Svært interessant dag på Aibel og hos Lerøy Hydrotech. Målet med besøkene er å gi politikerne mere kunnskap om bedriftene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Pål

Foto: KA

Pål på Lerøy

Foto: RH

De fleste politiske partiene i Møre og Romsdal og i Kristiansund var representert. Også tre av Stortingsrepresentantene fra Mørebenken deltok, med Tove-Lise Torve (Ap), Rigmor Andersen Eide (KrF) og Jenny Klinge (Sp).

Mer om besøket kan leses på Kristiansund Venstre sin hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**