Vil få fjernet planovergang

Venstre går inn for omlegging av fylkesveg slik at Stjørdal kan bli kvitt den brysomme jernbaneovergangen i Innherredsveien. —Samtidig avhjelper vi problemet med den sterke trafikkøkningen som det ligger an til på Tangmoen når vi får Ringveg Nord, sier Stjørdal venstres gruppeleder og ordførerkandidat Håkon Alstadheim.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Håkon Alstadheim

Foto: Håkon Alstadheim

Håkon Alstadheim og venstres fylkestopp, André Skjelstad, presenterte planene om en ny Innherredsveien Øst under et besøk i Stjørdal i går. Politikerne avla først et besøk på Tangmoen for å se på planovergangen. Deretter tok de turen til sentrum for å slå av en prat med folk i Stjørdal.

Les hele saken i Stjørdalens Blad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**