Ukens Venstre-kandidat: Marielle Wigaard

Marielle (39) er utdannet veterinær og flere kjenner henne som dyrlege, men hun jobber nå i Mattilsynet på Elverum. Marielle har lenge vært medlem i Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Marielle Wigaard

Foto: Våler Venstre

Marielle er utdannet veterinær. Hun har jobbet som privatpraktiserende dyrlege i Solør fra 1997 til 2001. Deretter har hun vært ansatt i Mattilsynet, med kontor på Elverum, hvor hun har arbeidsoppgaver innen dyrevern og dyrehelse.

Marielle er bosatt på et småbruk på Braskereidfoss med samboer, tre barn, katter, hunder og hester. Fritiden benyttes helst sammen med familien, dyra og venner, gjerne i friluftsliv. Hun er også engasjert i noen frivillige organisasjoner og utvalg.

– Jeg er blitt med i Venstre fordi jeg ønsker aktivt å kunne bidra til bedre tilrettelegging for nytenkning, nyskaping og etablering av virksomheter i Våler, bl.a. gjennom forenkling av byråkratiske prosesser, sier Marielle.

Marielle har spesielt interesse for virksomheter innen landbruket, og ønsker et levende og levedyktig bygdesamfunn. Hun håper ellers å kunne bidra til en god politisk styring innen oppvekstsektoren og skole i kommunen vår.

– Vi må se på alle mulighetene vi har, ikke begrensningene, avslutter hun.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**