Venstre for Lyngen!

-Vi ønsker ikke å la oss rive med i svertekampanjer eller forsøke å legge skylden på noen for de feil som er gjort fram til nå. Når vi i Lyngen Venstre ønsket å stille egen liste ved kommende valg, er det fordi vi er overbevist om at vi har noe å tilføre Lyngen politikken, sier førstekandidat Svein Olav Bårdsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Innbyggerne i Lyngen har nå i flere perioder ikke kunnet stemme på kandidater for partiet Venstre, det nytenkende partiet som har skole, miljø, næring og velferd som hovedsaker. Vi ser fram til å kunne være med på å påvirke politikken til beste for Lyngen.

Raushet, åpenhet, ærlighet

Inga Lillevoll

Foto: Rs

Vi ønsker ikke å la oss rive med i svertekampanjer eller forsøke å legge skylden på noen for de feil som er gjort fram til nå. Når vi i Lyngen Venstre ønsket å stille egen liste ved kommende valg, er det fordi vi er overbevist om at vi har noe å tilføre Lyngen politikken. Hvor mye av vårt program vi klarer å gjennomføre er selvfølgelig avhengig av hvor mange som velger vår liste. En sikker garanti kan vi uansett gi; Lyngen Venstre vil alltid være fanebærere for et åpent og ærlig demokrati. Bildet: Inga Lillevoll, 2. kandidat.

Småbedriftsfokus
Næringsliv og arbeidsplasser er bærebjelken i alle kommuner. Uten arbeidsplasser blir det ingen reell tilflytting til kommunen. Dette uansett hvor gode tilbud, eller vakker natur vi ellers har. Vi må skape godene før vi kan fordele dem, og arbeid er i seg sjøl velferd. Derfor er næringspolitikk svært viktig for Venstre.

Velkommen til næringssjefen!
Lyngen Venstre er svært glad for at kommunen igjen har fått ansatt næringssjef. Derfor vil vi vil benytte denne anledningen til å ønske han velkommen i stillingen, og ønske han all mulig lykke til med sitt positive virke for Lyngens gründere og næringsaktører. Så skal kommunen gjøre den grunnleggende næringsjobben: Å skape kompetente arbeidsfolk og ledere gjennom skolen.

Ta en prat

Roar Sollied til Stortinget

Foto: MNS

Vi er i sving med utdeling av vårt lokal- og fylkesprogram til alle husstander i vår kommune. Vi håper du tar deg tid til å lese gjennom vår folder. -Mange flere er Venstre-folk, de er bare ikke klar over det, pleier fylkesleder Roar Sollied å si. Han var hos oss i vinter og kommer igjen til Lyngen 1. september. Han er førstekandidat til fylkestingsvalget.

Kaffe

Foto: Microsoft

Det blir flere anledninger til å møte oss Venstre-folk i tiden fram mot valget. Første anledning blir en felles markering for alle partier ved Lyngen Kulturkafe på Svensby, førstkommende fredag på ettermiddagen 16.30 til 18:30.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**