Elever som trenger ekstra hjelp og støtte får ikke dette i Rælingen

Tilsyn utført av Fylkesmannen i Oslo og Akershus avdekker at elever i Rælingsskolen må vente opptil 2 år før de får spesialundervisning de har krav på.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Skole, elev, tavle, undervisning

Foto: Microsoft

Dette er tredje gang Rælingen kommune får tilsyn som avdekker at kommunen bryter loven når det gjelder spesialundervisning. Ap ved ordfører Øivind Sand uttaler at dette er for dårlig og innrømmer at spesialundervisning får for lite fokus. Vel, det er Ap som har hatt ansvaret for denne tjenesten de siste 8 årene, og hvorfor støttet ikke Ap Venstres forslag i budsjettbehandlingen om å styrke pp-tjenesten med halvt årsverk? Ap mener plutselig nå, tilfeldigvis i en valgkamp, at området skal prioriteres. Dette er svært lite troverdig! Elever som trenger ekstra hjelp taper med dagens politiske styre. Hvis innbyggerne i Rælingen mener noe bør gjøres på dette området bør de stemme Venstre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**