Hvor vil Meløy Venstre?

Venstre er et borgelig og sosial-liberalt parti og frihet for alle alltid, sammen med et ufravikelig personlig ansvar er kjernen i det Venstre står for.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Når nå diskusjonene om hvem som skal samarbeide med hvem etter valget starter, og det uten at vi vet hvordan det politiske terrenget vil se ut etter valget, så står utsagnet “som en påle”.

Meløy Venstre vil:
– bidra til et samarbeid mellom politisk og administrativ ledelse i Meløy som gir handlekraft og evne til å sette politiske beslutninger ut i livet så raskt som mulig.
– gi klare prioriteringer innenfor rammene gitt vår kommunes økonomiske fakta og regnskapstall.
– bruke alle tilgjengelig kanaler til å påvirke stat og fylkeskommune slik at Meløy kommunes behov prioriteres – den igangsatte veiutbedringen mellom Halsa og Vassdalsvik er eksempel på at det nytter.
– jobbe hardt for at alle sakene i vårt partiprogram blir vedtatt og iverksatt.

Vi kan garantere at uansett hvem vi inviterer til samarbeid, eller hvem som inviterer oss, så vil politisk handlekraft og mulighet for å gjennomføre vårt program veie tungt, men tyngst av alt vil vårt grunnleggende verdisyn veie.

Med det ønsker jeg dere alle et godt valg, og håper rekordmange av dere vil stemme Venstre og bidra med at vi får utfordringen med å bevise at vi både kan og vil leve opp til vårt motto:

Folk først!

Raymond D. Jensen.
leder

R.D.Jensen

Foto: Jonas Bjørkli

På fylkesårsmøte i Nordland Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**