Trine på Gassco

Adm. dir. Brian Bjordal og dir. for kommersiell utvikling Thor Otto Lohne tok vel i mot Trine S. Grande, Helge S. Larsen og to læresveiner og forklarte viktige sammenhenger for norsk gassutvinning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Trine i farger

Foto: Lisbet

Gassco, som er operatør av Kårstø og Kollsnes anleggene for Gasled, tok i mot Venstrepolitikerne på mandag ettermiddag. Den øverste ledelsen tok i mot, noe forsinket, lydhøre politikere. De fikk forklart sammenhengen, og utfordringene som norsk energipolitikk fører til på sokkelen. Karmøy Venstres ordførerkandidat var også med (ansatt i Gassco), og viste frem kontrollrommet og noen av funksjonene der. Et av signalene som fenget var inntaket til gasskraftverket (har felt en regjering) som viste 0, ingen strømproduksjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**