Vil gi bøndene mer støtte

Venstre vil at fylkeskommunen skal gi et ekstratilskudd til alle bønder som vil satse. Førstekandidat til fylkestinget Andre N. Skjelstad foreslår derfor å bruke 300 000 kroner i fylkeskommunalt investeringstilskudd i tillegg til dagens statssøtte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

-Vi ønsker en toppfinansiering på inntil 300 000 kroner. Det er stort etterslep i nordtrøndersk landbruk, så dette vil komme godt med, sier Skjelstad. Støtten er rettet inn mot de som driver med kjøtt og melkeproduksjon. Pengene skal gå til de som trenger opprusting og er spesielt rettet mot enkeltbruk, der konstnadene er lavere enn i samdrift.

Skjelstad mener at det nå er på tide at fylkeskommunen kommer på banen. -Nord-Trøndelag fylkeskommune har råd til dette. NTE er pengekassen. Landbruket er tross alt den største næringen i fylket vårt, avslutter Andre N. Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**