Venstre går fram på meningsmålingene i Ås

I dag offentliggjorde Østlandets blad lokale meningsmålinger i Follo. Tre partier har framgang i forhold til komunevalget i 2007: Høyre, Venstre og Miljøpartiet de Grønne. Venstre får 8,8% oppslutning i Ås

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


8,8% oppslutning gir Venstre 3 representanter i kommunestyret. Det er samme antall representanter som vi fikk i 2007, men oppslutningen ligger altså høyere enn dette, og 4 representanter bør være innen rekkevidde sier Solveig Schytz, leder i Ås Venstre.

Les om meningsmålingen i Østlandets blad:

Hver stemme teller i innspurten. Venstre ber om tillit for å sette mennesker foran systemet, og for å prioritere miljø, skole, næringsliv og velferd. Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**