Venstreframgang overalt i skolevalget

Venstre går fram til 4,4 % i skolevalga i Vest-Agder. Det er framgang overalt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Her er enkeltresultata: Byremo 2,4%, Kristiansand Katedralskole 4,4%, Kvadraturen 3,9%, KVS Lyngdal 0,9%, Eilert Sundt i farsund 4,2%, Flekkefjord 8,7%, Kvinesdal 5,1%, Lyngdal 1,8%, Mandal 4,9%, Noroff i Kristiansand 6,7%, Sirdal 2,7%, Søgne 2,0%, Tangen 4,1% og Vågsbygd 5,3%. Vi har ennå ikkje sett resultat frå Vennesla. Der blei valet stoppa, fordi serveren på Universitetet i Bergen ikkje klarte å ta imot fleire resultat. Nytt forsøk på å stemme i Vennesla blir gjort i dag, 7. september.

I 2009 hadde Venstre 4,0% i skolevala i Vest-Agder.

Takk til Unge Venstrepatruljen og lokale kandidatar for stor og god innsats.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**