Politisk råkjør vil ramme Halsafjorden og Talgsjøen

– Gryteklare prosjekter som Halsafjordtunnelen, kan bli torpedert i blind prestisjegang for Møreaksen fra dagens flerstallskonstellasjon med Høyre, FrP og KrF, hevder Iver Nordseth og Pål Farstad i oppslag i Tidens Krav i dag.
Talgsjøtunnelen, med den viktige betydningen den vil ha for ytre Nordmøre, må inn på toppen av priorinteringslista, sier de to.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Nordseth og Farstad, henholdsbis 2.kandidat og 5.kandidat på Venstre sin fylkestingsliste, mener at gjennomføringsrekkefølgen må være avhengig av teknologisk gjennomførbarhet, og viser til at tidligere invitasjoner fra Venstre og Sp om å vise kløkt, så langt er blankt avvist av Høyre, FrP og KrF. Dette i følge oppslaget i Tidens Krav 8.september.

Pål og Iver om Halsafjord

Foto: Faksimile fra TK 8.9.11

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**