Vil ruste opp strekningen Åsen-Frosta

Nord-Trøndelag Venstre ønsker økt samferdselssatsing. I pakken inngår utbedring av fem fylkesveier, deriblant strekningen mellom Åsen og Frosta. Venstre vil blant annet har utbedringer i Branndalen, gangvei mellom Åsen og Åsenfjord og utbedring av Hoplatunnellen, sier førstekandidat for Levanger Venstre Karl M. Buchholdt til avisa Frostingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

-Venstre vil ha en helhetlig utbygging av denne veien, sier Buchholdt, som også nevner et sterkere samarbeid mellom Levanger og Frosta kommuner som en mulighet for å få til en helhetlig veiopprusting. —Dette på grunn av at kampen om pengene til opprusting av veier i stor grad handler om helhetlige samferdselsprosjekter, sier Buchholdt.

Les hele saken i Frostingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**