La LFK eie sin egen idrettspark

Leknes fotballklubb aktiviserer i dag mellom 350-400 barn og ungdom på idrettsanlegget på Leknes og dette gjør LFK til den tredje største klubben i Hålogaland fotballkrets.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


LFK legger ned en enorm dugnadsinnsats hvert år for å betale leie av kunstgresset til Vestvågøy kommune og dette har de gjort fra starten i 1988/1989. Vestvågøy Venstre mener at det nå er på høy tid at LFK får lov til å eie idrettsparken de har finansiert i alle disse årene.

Da idrettsparken ble åpnet for rundt 23 år siden trente alle fotballklubbene i Vest-Lofoten på Leknes. De siste årene har Reine, Ramberg, Ballstad og Blest fått nye flotte kunstgressbaner, i tillegg står Gravdal og Stamsund for tur til å få egne kunstgress. Dette betyr at det nå, stort sett, bare er LFK som kjøper treningstid av kommunen. Banen trenger utskiftning av dekket, men på grunn av etablering av nye baner vil dette arbeidet sannsynligvis bli utsatt. Talsmenn fra LFK sier at nytt gress kan være på plass allerede neste vår, om de selv får ansvaret for dette.

Det er på høy tid at alle frivillige, foreldre som har barn i klubben, trenere og øvrige ildsjeler i klubben slipper å bruke hver helg og fridag til å drive dugnad for å betale leie til Vestvågøy kommune. Det er ikke kommunens oppgave å eie fotballbaner. La LFK få kjøpe idrettsparken!

Gry Åland, ordførerkandidat
Gøran Rasmussen Åland, andrekandidat

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**