Ny rekordmåling for Venstre i Hamar

Ordførerkandidat Stein Frøysang håper på valgskred for vern av Vangsåsen og strandsona, samt frigjøring av dyrbare arealer som jernbanen opptar

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Hamar Venstre måling

Foto: HA

Venstre i Hamar oppnådde rekordresultatet 9,8 % i en ny meningsmåling utført av Sentio Research på oppdrag fra Hamar Arbeiderblad. Målingen er basert på intervjuer av 400 stemmeberettigede personer på Hamar. Venstre har doblet sin oppslutning på en månded fra 4,7 for 4 uker siden, til 7,1% for 2 uker siden og nå til rekordmålingen 9,8 %.
– Vi håper prognosen holder mål og kan gi oss ytterligere et lite løft fram mot valgdagen. Venstre kan opplagt ta en større rolle i Hamar-politikken på områdene byutvikling, strandsone og jernbane i tunnel. Våre grunnverdier er optimistiske med tro på den enkelte innbygger. Dette kan studeres nøyere i vårt valgprogram, avslutter en smilende glad ordførerkandidat i Hamar, Stein Frøysang.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**