Valgvake

Valgkampen er over. Det som gjennstår nå er å stemme. Det har vært hektiske og flotte uker. Opplevelsen både på stand, husbesøk og i møte med mennesker generelt gir oss tro på at dette kan bli et veldig godt valg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Tradisjonen tro holder vi valgvake. I år blir det på Smag og Behag i Storgaten. Vi holder til i 2. etasje, og vi har booket rommet fra klokken 20.00. Der blir det litt lett mat (så langt det rekker), drikke betaler man selv. Vi holder det nok gående til godt over midnatt, og har selvsagt TV+Nett tilgjengelig.

Vi er lovet resultatene fra Grimstad rekordtidlig, så jeg anbefaler folk å komme tidlig. For fire år siden gikk jeg nesten glipp av en strålende valgvake, og i år tror jeg det blir enda gøyere! Det er ingen påmelding, bare kom innom.

Takk for innsatsen til alle og Godt Valg!

Venstres tredjekandidat, Arnt Gunnar Tønnessen

Foto: Eirik Antonsen

Arnt Gunnar
Leder Grimstad Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**