Kjempegodt Venstreresultat i Nittedal

Venstre fikk 9.65 prosent av stemmene i Nittedal, og får dermed 3 representanter i kommunestyret. — Jeg er kjempefornøyd med valgresultatet, og at Venstre er i vippeposisjon, sier Venstres ordførerkandidat Inge Solli.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


– Vi hadde et mål om å få inn 3 representanter i kommunestyret. Videre ville vi fjerne Høyre- og FrP-flertallet slik at vi sammen med de øvrige sentrumspartiene (KrF og Sp) igjen kan påvirke Nittedalspolitikken. Sentrumspartiene møtes dagen etter kommunevalget, og vil da diskutere hvilke saker som er viktig for oss de kommende 4 årene. Vi vil videre legge en plan for forhandlinger med andre partier fram mot konstitueringen av kommunestyret senere i høst, sier Inge Solli.

Nittedal - den grønne kulturbygda.

Foto: Nittedal Venstre

Valgresultatet
Partienes oppslutning i kommunestyrevalget i Nittedal kan du se nedenfor. I tillegg til prosentvis oppslutning kan du se antall representanter i kommunestyret.

Ap 34,48 % 10 representanter
SV 2,75% 1 representant
Rødt 1,07% 0 representanter
Sp 3,43% 1 representant
KrF 2,40% 1 representant
Venstre 9,65% 3 representanter
Høyre 32,34% 9 representanter
FrP 13,89% 4 representanter

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**