Venstres valgliste i Nittedal for kommunevalget i 2023

Inge Solli (foran), John-Ludvig Valen, Ingjerd Fjøsne og Egil Hjorteset
Ordførerkandidat Inge Solli (foran), John-Ludvig Valen, Ingjerd Fjøsne og Egil Hjorteset stiller til valg for Venstre i Nittedal, Nittedal Venstre

Venstres valgliste for kommunevalget i Nittedal består av 22 kandidater, og Inge Solli er partiets ordførerkandidat. Inge Solli utgjør sammen med Egil Hjorteset Venstres nåværende kommunestyregruppe, og disse er forhåndskumulert på listen.

-Vi har en valgliste med mange erfarne folkevalgte og noen nye kandidater. Det blir et spennende kommunevalg i Nittedal til høsten, og vi i Venstre har ambisjoner om å gjøre et godt valg slik at vi får valgt inn en større kommunestyregruppe enn vi har i dag, sier Inge Solli.

Inge Solli ble første gang valgt inn i kommunestyret i 2003, og har siden vært partiets gruppeleder og medlem i formannskapet. Han har vært varaordfører i Nittedal siden 2011, og har vært ordfører mesteparten av inneværende valgperiode. Inge Solli har tre perioder bak seg i fylkestinget, og var fylkesvaraordfører i Akershus 2007-2011. Han har vært vararepresentant til Stortinget 2005-2013, og har vært møtende stortingsrepresentant i 20 dager.

Mange vil kjenne Inge Solli fra teaterscenen siden han har deltatt i Nittedalsrevyen siden 2001, og har vært korist og solist med Nittedal Bygdekor og i en del andre sammenhenger i en årrekke.

Egil Hjorteset har flere perioder bak seg i kommunestyret, og er på fritiden en allsidig sanger og musiker både i og utenfor Nittedal.

Her er Venstres valgliste til kommunevalget i Nittedal i 2023:

 1. Inge Hallgeir Solli, Hagan
 2. Egil Hjorteset, Hagan
 3. John-Ludvig Valen, Nittedal
 4. Elisabet Bygdnes, Nittedal
 5. Ingjerd Jahnsen Fjøsne, Nittedal
 6. Linda Jeanette Nygård, Hagan
 7. Arve Pedersen, Hakadal
 8. Vida Christina Valen, Nittedal
 9. Leif-Åge Sørlie, Hakadal
 10. Rikard Berg, Hagan
 11. Bjarne Birkrem, Nittedal
 12. Mari Helmer, Nittedal
 13. Emilie Kreyberg, Hagan
 14. Martin Kirkengen, Nittedal
 15. Hilde Synnøve Tellesbø, Nittedal
 16. John Wilken Aschehoug, Nittedal
 17. Olav Grimsbo, Nittedal
 18. Cornelia Maria Lexmond, Nittedal
 19. Bård Natvig, Nittedal
 20. Berit Halvorsen Bjørgan, Hagan
 21. Gunvor Helene Støle, Hakadal
 22. Pål Olav Røstad, Nittedal