Nøtterøy Venstre øker til 5.5 prosent

Vår oppslutning økte med 52,78% fra kommunevalget for fire år siden, og vi får med det inn to mandater med god margin.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

ide

Foto: freedigitalphotos.net

Nøtterøy Venstre fikk 599 stemmer ved årets kommunestyrevalg. Det vil si et resultat på 5.5 prosent. Det er en økning med 236 stemmer og en fremgang på ca 1.9 prosentpoeng fra kommunevalget i 2007.

Se valgresultater her.

Med dette resultatet beholder to mandater med god margin. Selv om over en tredjedel av de som stemte Venstre ved dette valget er nye velgere, førte det ikke til flere mandater.

Pil til venstre

Foto: freedigitalphotos.net

Det kan virke underlig, men med tanke på at vårt andremandat ved forlige valg, kom inn med tre stemmers margin, skulle det mye til for å øke så mye at vi skulle få inn nok et mandat. Vår oppslutning økte med 52,78%, noe vi må si er en imponerende økning.

Den positive trenden vi så i målingen som ble foretatt i perioden 22.-27. august, og som ble presentert i Tønsbergs Blad, viste seg å ikke vare helt inn. Vi håpet jo, men minnet allerede i forbindelse med presentasjonen av målingen om at dette kun var en meningsmåling.

Vi er uansett glad for den fremgangen vi fikk, og vil gjøre hva vi kan for å gjøre oss fortjent til den tilliten velgerene har vist oss, sier Joachim Bræk Poppe-Holmdahl, som er Venstres nye ansikt i kommunestyret på Nøtterøy.

Forsiden til Nøtterøy Venstres valg program for perioden 2011-2015

Foto: Joachim Bræk Poppe-Holmdahl

Med forbehold om endringer på grunn av personstemmer og slengere, vil han sammen med førstekandidat Arne Magnus Berge utgjøre Venstres gruppe de neste fire årene.

Vi takker alle som har stilt opp for oss i valgkampen og takker også de som har stemt på oss. Vi skal legge valgprogrammet til grunn , gjøre hva vi kan for å bevare Nøtterøy grønt og føre en politikk som viser at vi setter barn og unge folk først.

Tusen takk alle sammen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**