Venstre er valgvinner – også på St. Hanshaugen

Venstre fikk over 2000 stemmer på St. Hanshaugen i kommunevalget. Dette utgjør en oppslutning på 12,4%, og gjør oss til det tredje største partiet både i bydelen og i Oslo. Vi takker for tilliten fra alle alle våre velgere, og for den enorme innsatsen våre frivillige har lagt ned i valgkampen! Husk at du alltid kan ta kontakt med våre BU-representanter eller tillitsvalgte dersom det er saker i ditt lokalmiljø du vil Venstre skal ta opp. Du finner kontaktinformasjon nederst på denne siden, og du kan også bruke vår Facebookside til å fortelle oss om ting som er viktig for deg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Les mer om valgresultatet på St. Hanshaugen på .

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**