Godt valgresultat!

Sande Venstre gjorde et godt valg og endte med 6.5% oppslutning i kommunen (mot 5.6% ved kommunevalget i 2007). Det ga oss to representanter i kommunestyret for perioden 2011-2015.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Vi har stått ekstra på de siste to årene for å sørge for at borgerne har fått se og høre Sande Venstre og vår politikk. Vi legger bak oss en periode hvor vi har fått medlemsvekst og utrolig mange interessenter. Vi har også fått til å starte Sande Unge Venstre som har flere nye medlemmer. Alt dette gjør at engasjementet hos oss i lokallaget blomstrer, og vi stiller bedre i kampen for jordvern, bedre næringspolitikk og skolesatsing.

Vi merker godt ditt bidrag, og vi vil rette en stor takk til hver og èn som stemte på Sande Venstre dette valget! Du gjør det mulig for oss å fortsette arbeidet for en ansvarlig sentrumspolitikk der folket er vinnere og ansiktsløse byråkratiske systemer er mindre viktig.

Nå som dette valget er over, trer Fred R. Fredriksen ut av folkevalgte verv i kommunen, men sitter per nå fortsatt i styret som sekretær. Vi vil takke Fred for god representasjon, og for alt arbeidet han har lagt i å bygge lokallaget i årene som har vært.

Sande Venstre har gleden av å presentere våre to nye kommunestyrerepresentanter:

komrepr 2011-2015

Foto: Sande Venstre

Martin Gran og
Per Martin Berg

Ønsker du å ta kontakt med en av våre representanter eller lokallaget kan du finne kontaktinformasjon og bio av våre politikere nederst i bunnmargen på denne nettsiden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**