Takk Sigdal for stor støtte til Venstre!

– Det er viktig for Venstre å takke innbyggerne for stor støtte ved valget. Dette gjelder ikke minst ved fylkestingsvalget. Jeg hadde ikke kommet inn på fylkestinget uten det gode Venstreresultatet i Sigdal, sier Runolv Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Ved kommunevalget gikk Venstre tilbake fra fem til fire representanter. Valgresultatet var likevel det nest beste det beste for Venstre i Sigdal i “moderne tid”!

Runolv Stegane

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

– Jeg er ganske sikker på at vår nye gruppe vil fortsette å tale innbyggernes sak, og at vi, til tross for at vi er i mindretall, skal klare å bite godt fra oss i et forsøk på å drive Sigdal framover på en positiv måte, sier Stegane.

Venstres nye gruppe består av Stegane, Marit Svarverud, Svein Jakob Hollerud og Rune K. Nikolaisen. Første vararepresentant er Anne Sofie Velle.

Stegane ble valgets klare vinner i Sigdal når det gjelder personstemmer og slengere (stemmmer fra andre partilister). Han fikk mer enn dobbelt så mange slengstemmer som ordfører Kari Ask.

– Vi har en jobb å gjøre. Det er viktig å takke for slengstemmene, men neste gang bør velgerne stemme Venstre. Det gir langt større virkning enn å føre meg opp på andre lister, sier Runolv Stegane.

I går ble det klart at han fortsatt blir å finne på fylkestingets talerstol de kommende fire år. Det skyldes i hovedsak at Venstre i Sigdal fikk 23 prosent av stemmene ved fylkestingsvalget ( 6 prosentpoeng mer enn ved kommunevalget) og at mange gav Stegane en ekstra personstemme.

– Det varmer å se at nær 1/4 av de som stemte i Sigdal gav sin stemme til meg. Det gir stor inspirasjon for å arbeide aktivt for Sigdal i fylkespolitikken, sier Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**