Ola Eggset (V) blir varaordfører i Alvdal

Venstre og Arbeiderpartiet kom fredag til enighet om valgteknisk samarbeid under valget på ordfører, varaordfører og formannskap. Svein Borkhus (Ap) foreslås som ordfører, Venstres Ola Eggset blir varaordfører, og Venstre får etter all sannsynlighet to plasser i formannskapet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Program 2011

Foto: A. Wahl

Borkhus og Eggset var også i disse posisjonene i perioden 2003-2007. Senterpartiet var også interessert i et samarbeid med Venstre, men Venstre ser – også etter torsdagens formannskapsmøte – at det er bedre utsikter til politisk samarbeid med Arbeiderpartiet i de viktige sakene som vil prege Alvdal i årene framover. Venstre ønsker å trygge de kommunale tjenestene for vanlige folk gjennom et ansvarlig og nøkternt budsjettarbeid og ansvarlighet i økonomiplanarbeidet, og der ligger det nærmest å samarbeide med Arbeiderpartiet.

Også i sentrumsutviklingen og i forbindelse med Steiaprosjektet ser det tu til at Venstre og Arbeiderpartiet lettere kan finne hverandre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**