Oppstartmøte i Nord-Trøndelag Unge Venstre

Du er herved invitert til å bli med å starte opp et lokallag for Unge Venstre i Nord-Trøndelag. Fylket er per dags dato ikke et fungerende og aktivt fylkeslag, og dette håper vi på å gjøre noe med. Møtet vil avholdes førstkommende torsdag, 22.09.11, klokken 18:00 på Venstres lokaler på Steinkjer. Adresse: Håkkagata 1.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Unge Venstre

Foto: uv

Vi vil sette sammen et styre, velge delegater som får dra til Unge Venstres landsmøte i Halden den 14.- 16. oktober, og det vil bli servert gratis pizza og brus! For dere som kommer fra andre steder i fylket enn Steinkjer, vil dere kunne få dekket reisen til og fra møtet dersom dere har gyldig kvittering på dette.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**