God uttelling for Venstre i forhandlingene

Venstre har sammen med de andre opposisjonspartiene forhandlet om fordeling av plasser i ulike utvalg og komiteer. Resultatet av forhandlingene, som var preget av gjensidig respekt og vilje til kompromisser, har gitt Venstre god uttelling også denne gangen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Gruppeleder May Britt Vihovde

Gruppeleder May Britt Vihovde

Venstre blir representert i formannskapet, oppvekststyret, plan- og miljøutvalget og kultur- og idrettsstyret. I tillegg får Venstre en vararepresentant til helse- og omsorgsstyret. I tillegg er alle partiene representert i kontrollutvalget, der Venstre får lederen.

I samarbeidet mellom Venstre, SV, Pensjonistpartiet og Arbeiderpartiet, er det også funnet plasser for Venstre i personalpolitisk utvalg og styret for Haugesund Parkering AS. Det gjenstår fremdeles en del mindre utvalg og komiteer som vil bli fordelt senere.

Venstre har vararepresentanter til alle utvalg vi har medlemmer i. I formannskapet får SV 2. varaplass i et samarbeid med Venstre. Venstres nye bystyregruppe konstituerer seg torsdag 22. september.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**