Høyre valgte Arbeiderpartiet

De neste 4 årene skal AP og H ha et politisk samarbeid om utviklingen av Eigersund kommune. I avtalen ligger at innbyggerne i Eigersund skal betale mer eiendomsskatt . Til gjengjeld får H ordføreren av AP

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


KrF sin ordførerkandidat som etter valget var kommunens mest populære politiker står igjen sveket av Høyre. Politikerforakten har fått nye dimensjoner etter at Høyres forhandlingsleder nektet å stå på inngåtte skriftlige underskrevne avtaler. At forhandlingsutvalget i Høyre i tillegg var så feige å vente i over en uke med trekke seg gir begrepet feiget nye dimensjoner. De viste godt at KrF politikeren hadde sagt fra seg muligheten til fylkeskommuneal verv – en kan bare spekulere på hva årsakene er.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**