Respekt er langt mer enn nesegrus beundring

I et innlegg i Jarlsberg Avis denne uke kommenter Venstres Thove Bringaker lederartikkelen til Jarlsberg Avis hvor det på lederplass bl.a. gis uttrykk for at Venstres representant er viser en nesegrus beundring for Høyres ordfører. —Respekt for mennesker med gode egenskaper og verdier er langt mer enn nesegrus beundring!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Les hele hennes kommentar nedenfor:

Ja, så var vi i gang igjen da! Hetsen mot Thove Bringaker skal fortsette ser jeg. Helt greit for meg Jarlsberg Avis. Stå på, så når nok budskapet fram skal dere se. Å ja, avisa Jarlsberg har for så vidt helt rett i det de skriver i sin leder artikkel.

Jeg beundrer, og jeg har stor respekt for ordfører Alf Johan Svele fra Høyre! Hvor nesegrus denne beundringen er, det får Jarlsberg Avis ta seg av i sine neste reportasjer og lederartikler.

Hvorfor har jeg respekt, og hvorfor beundrer jeg en Høyremann? Jeg, som har vokst opp i en arbeiderklassefamilie, hvor 1. mai var selve dagen, og internasjonalen med de røde flagg og faner var selve symbolet på rettferd og frihet for det arbeidende folk.

Hvorfor har jeg, med min bakgrunn, byttet ut APs røde roser med Venstres grønne farge, og hvorfor signaliserer jeg så sterkt min støtte til en ordfører fra Høyre? Svaret er like greit som det er enkelt.

Jeg har åpnet øynene, sett og forstått at det faktisk finnes mennesker og andre partier, som har like gode, om ikke enda bedre verdier vi kan bygge vårt samfunn og vår framtid på! Jeg har fått større respons, mer respekt og mer hjelp fra ordfører Svele, enn jeg noen gang har fått fra mine såkalte kamerater i Holmestrand Arbeiderpartiet!

 Thove Bringaker

Thove Bringaker

Høyremannen og ordføreren Svele har faktisk vist seg mer opptatt av mennesker og saker, som omhandler sosialpolitikk, enn Arbeiderpartiets fremste representanter! I tillegg har hane de øvrige egenskapene, som skal til for å kunne bære ordførerkjede, og det er lenge siden Holmestrand kunne skilte med det!

Thove Bringaker
Venstres representant i Holmestrand bystyre for 2011- 2015

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**