– Politikerne var uenig om Staddeland-sak

Jan Kløvstad (V) ønsker å presisere at Fylkesmannen ikke har overkjørt et enstemmig planutvalg i saken om Kjell Rune Staddelands lysthus og basseng, skriver Agderposten i dag etter stort oppslag i avisa om utbyggingsak ved Kastellveien i sentrum:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


– I Agderposten kan det se ut som om kommunepolitikerne var enige i å la han få beholde bassenget og beskjære lysthuset noe. Det har vært store diskusjoner blant lokalpolitikerne. Jeg har vært veldig mot dette. I siste runde fikk jeg også med meg to fra Frp på å stemme mot utbyggingen, sier Kløvstad.

V ønsker å presisere at Fylkesmannen ikke har overkjørt et enstemmig planutvalg i saken om Kjell Rune Staddelands lysthus og basseng. – I Agderposten kan det se ut som om kommunepolitikerne var enige i å la han få beholde bassenget og beskjære lysthuset noe. Det har vært store diskusjoner blant lokalpolitikerne. Jeg har vært veldig mot dette. I siste runde fikk jeg også med meg to fra Frp på å stemme mot utbyggingen, sier Kløvstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**