Usikkerhet om folkebadet

Sandnes har sagt nei til at folkebadet i Jåttåvågen skal bli et interkommunalt samarbeidsprosjekt. —Det er mer komplisert nå. Nå er det en egen gruppe, nedsatt av formannskapet, som jobber med dette, men jeg tror nok at vi har tatt et skritt tilbake i prosessen ut ifra det som har skjedd de siste dagene, sier Venstres Per A. Torbjørnsen til NRK.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Svømming

Foto: LK

Thorbjørnsen leder styret for de fire vedtatte interkommunale anleggene i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. Han håpet at de samme kommunene ville støtte opp om folkebadet i Jåttå.

— Hvis vi skal begynne å dele vårt befolkningsgrunnlag på to ulike folkebad betyr bare én ting; at kostnadene for kommunene blir større. I et økonomisk perspektiv er jeg ikke i tvil om at det er bedre å bygge kun ett folkebad, sier han.
I tillegg vektlegger han at interkommunale prosjekter får mer støtte fra staten.

Les mer hos NRK Rogaland her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**