Bygg ridehuset på Nordtvet nå

Rideskolen på Nordtvet gård har kjempet i flere år for å få på plass det nødvendige ridehuset.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Jon Julius Sandal

Jon Julius Sandal

At kommunen og bydelens folkevalgte politikere behandler lokale ildsjeler, som gir mye tilbake til lokalmiljøet og fellesskapet, med så stor likegyldighet er direkte flaut. På grunn av manglende engasjement fra våre politikere kan bydelen nå miste et viktig aktivitetstilbud til barn og unge. Det vil være svært uheldig.

En gårdsbarnehage på Nordtvet Gård vil være et positivt tilskudd til et ellers ensartet barnehagetilbud i bydelen, men det viktigste nå er at rideskolen på Nordtvet får ridehuset de er blitt lovet, uavhengig av om det bygges barnehage eller ikke. Det haster!

Jon Julius Sandal, leder i Grorud Venstre

Innlegget stod på trykk i Akers Avis Groruddalen 13. april 2011

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**