The game is definitely not over!

Under overskriften “Game over” forteller Bygdeposten i dag at Runolv Stegane i løpet av et par dager har tapt sine varaordførerposisjoner i Sigdal og i fylkeskommunen. – Jeg kan definitivt slå fast at “game” ikke er over, men at jeg er klar for ny innsats, sier Runolv Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Det er nok mange som tror at Runolv Stegane er skuffa over å måtte forlate to verv som de fleste oppfatter som prestisjetunge. Det er ikke tilfelle. Stegane hevder at han nå får mye større mulighet til å drive politikk og få Venstres saker på dagsorden.

Runolv Stegane

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

– Jeg er ikke opptatt av å ha prestisjeverv. Jeg er opptatt av handling og gode løsninger der vi driver Sigdal og fylkeskommunen framover. I posisjonen som varaordfører må en legge bånd på seg. Den minste uenighet med ordfører oppfattes av mange som illojalitet. Spesielt i Sigdal har jeg fått høre at jeg må innrette meg etter det ordføreren mener. En slik holding er helt uforenlig med alt jeg står for. Men nå er jeg kvitt munnbindet, og jeg gleder meg til å fortsette aktivt politisk arbeid, sier Stegane.

Han mener at han kan gjøre mye mer både for Venstre og for innbyggerne ved å være aktiv i hhv. formannskapet i Sigdal og i fylkesutvalget.

– Jeg er nå den eneste representanten for Midtfylket (Modum, Sigdal og Krødsherad) i fylkesutvalget. Bygdeposten burde fokusere på det, og mulighetene det gir, framfor å skrive “Game over”. Det er nå det starter, sier Stegane, ivrig og optimistisk som alltid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**