Bry deg og vis omsorg

Thove Bringaker kommenterer i dagens Jarlsberg Avis et leserbrev som en fortvilet mor skrev tidligere i uken om sin datter som ble mobbet og hvordan både datter og mor opplevde denne trakasseringen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Statue, skolebarn

Foto: Marianne Wethal

Thove Bringakers innlegg i Jarlsberg Avis 29.10 kan du lese her:

Det var med stigende uro og sinne jeg leste "Åpent brev fra en trist mamma". Er det virkelig mulig for unge jenter å være så hjerteløse? Stenge ute, overlate til ensomhet og knuse et annet ungt menneske?

Ja, jeg bare spør, på bakgrunn av leserbrevet som sto i Jarlsberg avis den 25. oktober. Jeg håper at de som har startet mobbingen, og at de som har latt seg dra med på denne galeien tar til vettet og snur!

Det er vanskelig å skulle skrive noe mer, da jeg ikke kjenner mor, eller noen av disse jentene, verken de som utestenger og mobber, eller jenta som blir holdt utenfor, men en ting ønsker jeg å formidle: Ikke gjør dette mot en skolekamerat/venninne, som er din neste! Vis omsorg, samhold og kameratskap.

Vær snill, det vil du/dere aldri tape på! Så til mor: Jeg føler med deg og din datter, og håper inderlig at dere holder ut til det kommer noen inn i deres liv, som ikke er kalde i hjerte.

Thove Bringaker

Thove Bringaker

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**