Gruppemøter i Lillehammer Venstre

Venstres kommunestyregruppe ønsker et bredest mulig grunnlag for avgjørelser i kommunestyret og andre utvalg. Derfor har vi jevnlig gruppemøter for å diskutere aktuelle saker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

V-logo med dekor

Foto: Venstre

Gruppemøtene er åpne for alle medlemmer i Lillehammer Venstre. I hovedsak drøftes saker som skal opp til behandling i kommende kommunale beslutningsorgan og fagutvalg. Venstres gruppeleder i kommunestyret leder møtene. Enkelte ganger inviterer vi eksterne innledere for å belyse fagspesifikke saker.

Vi har en kalender på vår hjemmeside som vi forsøker å oppdatere, men det klarer vi ikke alltid dessverre. Hovedregel er at vi har møter mandag kveld ca. annenhver uke på kommunehuset. Møtene arrangeres de ukene det er kommunestyremøter, og som regel de ukene det er formannskapsmøter.

Møtekalender og sakskart for kommunestyret og fagutvalg finnes på Lillehammer kommunes hjemmesider. Saker legges ut torsdag eller fredag uka før ordinære møter i kommunestyre, formannskap og fagutvalg.

Medlemmer som ønsker saker tatt opp til diskusjon i gruppemøte bes ta kontakt med Venstres gruppeleder (se kontaktinformasjon nederst på våre hjemmesider).

Ta også kontakt dersom du lurer på tidspunkt og sted for møter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**