Skriv og fortell!

Frogner Venstre ønsker tips og tilbakemeldinger fra alle medlemmer – om ting som skjer, lokale saker Venstre bør engasjere seg i, ros og ris, kandidater til vår årlige bedrifts- og miljøpris! Kjenner du noen som gjør en ekstra innsats for bydelen vår, eller som er et godt eksempel for andre – skriv til oss!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Frogner Venstre har besluttet å dele ut en årlig bedrifts- og miljøpris til personer og virksomheter som utmerker seg enten gjennom lokal verdiskapning, eller gjennom å være foregangsperson(er) i miljøsammenheng.

Vi trenger derfor medlemmenes våkne blikk på livet i bydelen slik at tips til prisvinnere kan strømme på!

Vi ønsker også tips om saker og events hvor Venstre har gjort en forskjell i bydelen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**