Folkegave uten de folkevalgte

Ingen av de folkevalgte vil være til stede når nabokommunenes jubileumskonsert gis til Levangers befolkning. Alle folkevalgte i Levanger er nemlig på konsertopplæring i Selbu når konserten arrangeres i Festiviteten den 24. november, Det reagerer Venstres Annikken Kjær haraldsen på.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hattrem

-Da jeg så programmet for julegatetenninga og fo konserten tenkte jeg at dette må jeg jo få med meg. Men i neste øyeblikk så jeg at det er akkurat da vi skal til Selbu. Det synes jeg er veldig dårlig planlegging. Dette er jo en gave fra nabokommunene våre, og det skjer jo bare en gang. Det er viktig at de folkevalgte er synlig i en sånn sammenheng og at vi får med oss denne oppplevelsen, sier Kjær Haraldsen.

Manglende vilje
Hun mener også at hadde det vært vilje til det så kunne kommunestyrerepresentantene blitt busset til og fra konserten. -Jeg synes denne konserten er viktigere enn å være sosial på Selbusjøen, sier Annikken Kjær Haraldsen.

Les hele saken i Levangeravisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**