Krever konsekvent sentrumspolitikk

Venstres karl M. Buchholdt savner en tydelig retning for utviklingen av Levanger sentrum. -Når man argumenterer for å beholde vinmonopolet i sentrum fordi det styrker bysentrum og plutselig argumenterer for å flytte kinoen til Moan, så mangler vi en tydelig retning for hva vi vil med Levanger sentrum, sier Buchholdt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

Han går dermed i strupen på ordfører Robert Svarva som han mener mangler vilje til å prioritere en helhetlig utvikling i sentrum. I fjor søkte AS Vinmonopolet om å flytte butikken i Jernbanegata til Magneten kjøpesenter. Søknaden ble ikke godkjent ut fra alkoholpolitiske hensyn, næringspolitiske hensyn og hensynet til utviklingen av bysentrum som handelsområde.

-Jeg er ikke bare negativ til utviklingen på Moan, men vi må ha en tydelig retning for utviklingen i Levanger by, og jeg har tro på at handelsstanden har nytte av kinoen. Dersom vi ikke har kino i sentrum, er jeg redd for at det vil svekke kveldsaktivitet i sentrum. På Moan er det ikke mye aktivitet etter klokken 20, sier Buchholdt, som legger til at Levanger sentrum må ha et minimum av offentlig infrastruktur, det inkluderer kino, bibliotek og pol.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**