Bli med å forme Tønsberg Venstre

Tønsberg Venstre hadde en god medlemsvekst i 2011 med en økning på 18,5%. Nå er vi nysgjerrige på hvem vi er. Tid: Onsdag 25. januar 2012, CA kl. 20.30. Sted: Peppes Pizza, Tønsberg, det røde rom, 2. Etg

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Årsmøtet følges av sosialt samvær, med gratis pizza og en uforpliktende idemyldring: Hvem er vi – og hva vil vi. (fra ca 20.30)

Hva bryr vi oss om?
Hva har vi lyst til å oppnå?
Hvilke forventninger har vi til organisasjonen?

Undersøkelser hovedorganisasjonen vår har gjort viser at halvparten av medlemmene i Venstre er lykkelige støttemedlemmer – den andre halvparten kan tenke seg å være aktive. Vi ønsker dere alle velkommen til årsmøtet 25. januar

VELKOMMEN!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**