Åpent møte om kino / Årsmøte

Levanger Venstre avholder åpent møte om kino / årsmøte mandag 30. januar i kommunestyresalen på Levanger rådhus. Møtet starter klokken 19.30. Arild Berg og Kåre Hynne kommer og presenterer sine forslag for kinoløsning fremtidig kinoløsning i Levanger. Møtet er åpent for alle interesserte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Lokalisering av kino

filmkonkurranse 2009

Foto: NN

Vi starter med presentasjon av kinoalternativene klokken 19.30 til 20.30. Da tar vi en kort pause før vi går over til årsmøtedelen i Levanger Venstre. Arild Berg og Kåre Hynne har fått en halv time hver til disposisjon for å presentere sine kinoforslag for henholdsvis Moan og Festiviteten. Møt opp og ta gjerne med deg en venn. Print ut en flyer om møtet her.

Levanger Venstres årsmøte
Årsmøtet starter klokken 20.45, og skal behandle ordinære årsmøtesaker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**