Vil ha fortgang i innvandrerråd

Venstres Annikken Kjær Haraldsen vil ha fortgang i arbeidet med å få på plass et kulturråd for innvandrere i Levanger. Hun tok opp saken i kommunestyret på onsdag. -Jeg synes det er på tide at kommunestyret får en oversikt over fremdriften i arbeidet, sier Haraldsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hattrem

-Jeg synes det er positivt om Levanger kan lykkes med å få på plass et eget kulturråd for innvandrere, sier Haraldsen. Annikken Kjær Haraldsen mener at innvandrerne vil forstå det norske samfunnet. -Da må vi legge til rette for det, og et slikt råd er viktig steg på veien, sier Annikken Kjær Haraldsen. Ordføreren orienterte om fremdriften i saken, og sa at han var i kontakt med kommuner som har et slikt råd for innvandrere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**