Årsmeldingen for Engerdal Venstre

les årsmeldingen her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Årsmelding for Engerdal Venstre 2011

Styret har i 2011 bestått av;

Leder: Erling Hyllvang
Nestleder: Ralf Edstrøm
Sekretær: Monica Stadigs
Kasserer: Odd Ekeland
Styremedlem: Anne Eggen

Vi har hatt et ordinært styremøte, og et medlemsmøte. Ellers har det vært mange møter i Samlingslista og det har vært et særskilt travelt og spennende år på grunn av kommunevalget.

Ralf var på årsmøte for Hedmark Venstre i Hamar 12-13 februar, der en av hovedsakene var Hvordan øke aktiviteten og bosetningen i distriktene? Viktige ting for oss! Et godt årsmøte i nesten 30 minus på Hamar.

Anne og Erling hadde mange møter i nominasjonskomiteen før endelig liste ble klar, fra Venstre var Ralf Edstrøm varaordfører kandidat for Samlingslista. Og Elin Kristensen som før valget meldte seg inn i Venstre lå på 3.plass. Bente Sæther sto på 13.plass.
Til Fylkestingvalget sto Erling på 10.plass og Ralf på 33.plass.

Ralf og Elin satt i valgkamputvalget for Samlingslista. Så det ble mange møtekvelder før programmet ble ferdig og valget var over. Og før valget var det stander i hver grend der flere fra Venstre deltok.

Med støtte fra Hedmark Venstre gjennomførte Venstre/Samlingslista en humørfylt aften på Fjellvang 1. September der temaet var er det mulig? Hvordan skape begeistring og inspirasjon i kommunen vår?
Der humørbonde Geir Styve hadde humorforedraget ” å blåse vind i egne segl” og Livsgnistrer Tom Åge Myhren hadde” omdømmebygging i stedsutvikling”.
Det ble en veldig hyggelig og artig aften.

Ralf satt i panelet under debattaften i Fjellvang 8.september der Samlingslista fikk trykket på seg. Og det klarte Ralf strålende og fikk vist sitt politiske talent.

Etter valget:
Samlingslista fikk flertall sammen med Høyre  Og Samlingslista har nå ordføreren.
Ralf ble gruppeleder for Samlingslista og har fast plass i formannskapet, Elin Kristensen er første vara til formannskapet og innvalgt i kommunestyret. Nå har vi 2 plasser i kommunestyret. Dette er bra for oss, og er lovende for de neste 4 åra.
Elin er medlem av utredningskomiteen, samarbeidsutvalget på EBUS og vara i Midt Hedmark brann og redningsvesen.
Ralf sitter i Administrasjonsutvalget, fondet for utvikling av næringsfiske i Engerdal, utvalget for SMIL og NMSK og vara i Trysil/Engerdal museum.
Anne sitter i forliksrådet.

Dette blir et spennende år, der vi sitter på rett side av kommunestyresalen!
Styret 18.01.12

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**