Buchholdt ny leder i Nord-Trøndelag Venstre

Karl Meinert Buchholdt fra Levanger ble under helgas fylkesårsmøte i Nord-Trøndelag Venstre valgt til ny leder. Han tar over etter Andre N.Skjelstad som går av etter 11 år som leder. -Jeg takker alle venstrefolk for tilliten og gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Buchholdt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Det var under helgas fylkesårsmøte i Nord-Trøndelag Venstre at Karl Meinert Buchholdt ble valgt til ny leder.
Buchholdt er 33 år og har frem til valget i 2011 vært fylkessekretær for partiet. Tross sin unge alder sitter han nå i sin tredje periode i kommunestyret i Levanger og har han en lang politisk merittliste hvor han bl.a har hatt verv som leder i kontrollkomiteen, og nå som medlem i formanskapet.

Buchholdt er bosatt på Ronglan i Levanger og studerer nordisk ved NTNU.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**