Liberal kveld med Melhus Venstre

Styret i Melhus Venstre invitererer til et uformelt, sosialt og politisk lag på Vietwok 29. februar kl. 20.30.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Styret i Venstres lokallag i Melhus vil fremover arrangere månedlige treff på restauranten Viet Wok, hvor vi setter oss ned og diskuterer politikk i ro og mak i hyggelige omgivelser. Vi håper dette kan være interessant for medlemmer eller andre som ønsker å diskutere politikk.

Første kveld bli onsdag 29.02 fra kl 20.30.

Alle er velkomne, medlemmer som ikke-medlemmer!

Nysgjerrige og interesserte kan ringe leder Kjersti Dalen Stæhli (91 85 82 64) i forkant dersom det er noen spørsmål. Spre gjerne denne informasjonen til andre dere tror er interessert i å diskutere politikk med oss.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**