Velkommen til lokalpolitisk nettverk 24. – 25. mars

Forberedelsene til valget i 2013 er i gang og lokalpolitisk nettverk (LPN) er Venstres nettverks- og skoleringssamling for folkevalgte og tillitsvalgte i lokal- og fylkeslag, og sikrer skolerte kandidater og en samkjørt organisasjon. Første samling for Hordaland og Sogn og Fjordane blir i Bergen 24. og 25. mars.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Lokalpolitisk nettverk skal forberede lokallagene på valgkampen, og sette lag og ressurspersoner i stand til å håndtere valgkampen lokalt. LPN løfter lagbyggingen — bygging av det organisatoriske laget, og byggingen av oss selv som et lag med felles mål. Målgruppe for samlingen er lokallagsledere og gruppeledere. Men samlingen er åpen for alle som har en rolle i å bygge organisasjon lokalt og forberede valgkampen.

Trine Skei Grande på fylkesårsmøte i Sør-Trøndelag

Foto: Anne Jorid Gullbrekkken

Mona

Foto: Reinhold Kager

Det er varslet at både partileder Trine Skei Grande og Morten Hagen fra VHO besøker oss denne gangen. Mona Haugland Hellesnes er med oss på søndag.

Samlingen holdes på Clarion Hotel Admiral i C. Sundtsgate, Bergen sentrum

Informasjon om påmelding, om pris og detaljer om programmet blir lagt ut på disse sidene. Foreløpig ber vi deg bare holde av helgen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**