Venstre i 2012

Årsmøtet til Venstre har resultert i et nytt styre, og nye målsetninger for 2012.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Årsmøtet i Venstre kunne stadfeste at Våler Venstre er det lokallaget i Hedmark som gjorde størst framgang i valget i fjor. Kanskje ikke overraskende, med en oppslutning på hele 9,8 % som nystartet parti.

Våler Venstre har fått representasjon i kommunestyret ved Ole Frode Mikkelsgård og Arild Lande, men er også representert i utvalg for kultur og oppvekst (KO) ved Kjetil Elsetrønningen, og i utvalg for næring og miljø (NM) ved Arne Myklebust. I tillegg er Kjetil Elsetrønningen også vara til utvalg for helse og omsorg (HO), og begge kommunestyrerepresentantene varaer til formannskapet.

Det nye styret består av:
•Leder og webansvarlig: Ole Frode Mikkelsgård
•Nestleder: Arild Lande
•Økonomiansvarlig: Karin Alice Mikkelsgård
•Sekretær og opplæringsansvarlig: Eli Grøntoft Dybdahl

Det er satt opp en fast møteplan, som innebærer at Venstre har møter gjennom hele året foran kommunestyremøtene.

Dette er en flott anledning til å bli kjent med både kommunepolitikken og Venstrepolitikerne, og vi håper at alle som er på utkikk etter gode alternativer for Våler videre, vil kunne bli med. Ingen plikter, bare muligheter til å engasjere seg. Ta kontakt hvis du kan tenke deg å bli med på diskusjonene. Vi garanterer godt humør!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**