Levanger Venstres miljøpris for 2013

Levanger Venstre delte i 2011 ut miljøprisen til Bruktbo Levanger for deres bidrag til økt gjenbruk. Prisen ble overrakt av partileder Trine Skei Grande. Året før tildelte vi prisen Inge Ryan og Bjørg Tørresdal for deres oppussing av Larsengården i Levanger sentrum. Prisen ble overrekket prisvinnerne under et arrangement i Emilies hus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Planeten vår, jorda, kloden

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Levanger Venstres miljøpris deles ut til noen som har vist spesiell innsats for å fremme miljøet i kommunen. Prisen kan deles ut hvert år, men bare når det er verdige kandidater.

Nå ber Levanger Venstre deg om å komme med forslag til kandidater til årets vurdering. Si hvem du mener bør få prisen og gi en kort begrunnelse. Send ditt forslag på epost til Per Einar Weiseth på per.einar[email protected], eller ring på telefon 92802721, innen 18. mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**