Nytt liv i Stjørdal Unge Venstre

—Det er stiftelsesmøte av Unge Venstre i rådhuset i Stjørdal tirsdag kveld. Jeg vet at det kommer kanskje inntil ti ungdommer. Og det må gjerne komme flere som er interessert i en mer radikal politikk sammenlignet med den konservative vi ser i borgerlige partiet og også i AUF med sin sosialkonservatisme, sier Baard Salvesen (20), initiativtaker og entusiast.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Unge Venstre

Foto: uv

Salvesen er stjørdaling, et relativt ubeskrevet blad lokalt. Men så viser det seg at han forlengst er ungdomspolitiker, sitter som nestleder i Sør-Trøndelag Unge Venstre. —Jeg er student ved NTNU, og bor for tiden i Trondheim. Jeg ivrer for Venstre og vi har nå etablert Unge Venstre-lag i Malvik og Orkanger. Og nå blir det i Stjørdal, og det er det behov for, sier Salvesen.

Les hele saken i Stjørdalens Blad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**