Guri Melby stiller som nestlederkandidat i Venstre

Guri Melby fra Sør-Trøndelag stiller som nestlederkandidat for Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Etter at Venstres valgkomité i formiddag kunngjorde at den går inn for Terje Breivik fra Ulvik i Hordaland som ny nestleder, har Guri Melby fra Orkdal brukt tiden på å tenke.

Hun var kandidat sammen med Breivik til å bli innstilt som nestleder.

– Jeg fikk beskjeden i morges og har blant annet brukt tiden på å snakke med andre i partiet. Flere sier at de fortsatt ønsker meg som nestleder, noe som gjør at jeg fortsatt velger å stille som kandidat til nestledervervet på landsmøtet, sier Melby.

Guri Melby er 31 år gammel og kommer fra Orkdal i Sør-Trøndelag. Hun har to perioder bak seg i kommunestyret i hjemkommunen og én periode i bystyret i Trondheim. Hun var partiets toppkandidat i Sør-Trøndelag til stortingsvalget i 2009. I dag er hun medlem av Venstres sentralstyre og leder i partiets stortingsvalgprogramkomité.

Guri Melby selv sier hun er svært motivert for å ta på seg nestledervervet i Venstre. — Partiet er inne i en god utvikling, med et historisk godt valgresultat i 2011 og en langvarig og stabil medlemsvekst, sier hun.
— Vi tiltrekker oss stadig nye og yngre velgere som er på leting etter et varmt og liberalt sentrumsparti, og jeg er overbevist om at vår satsing på klima, kunnskap, verdiskaping og velferd vil gi oss et nytt, godt valgresultat i 2013.

Nestledervalget avgjøres på Venstres landsmøte på Fornebu 13.-15. april. Melby støttes av Sør-Trøndelag Venstre og Trondheim Venstre i kampen for å bli ny nestleder i partiet. – Guri er en utrolig flink politiker som vil kunne løfte Venstre betydelig frem mot valget i 2013, sier Ina Roll Spinnangr som er leder av Trondheim Venstre. – Guri er intelligent og reflektert og vil gjøre det veldig godt i Venstres ledelse.

LES mer her i Adresseavisen

Kontaktinfo:
Trond Åm, fylkesleder i Sør-Trøndelag Venstre: tlf. 94878308, e-post [email protected]
Ina Roll Spinnangr, leder i Trondheim Venstre: tlf. 40067989, e-post [email protected]
Guri Melby: tlf. 951 59 895, e-post [email protected].

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**